GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ

Α) Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ Επειδή οι γεννήσεις των Ελλήνων έπεσαν το 2011, (από 108.000 περίπου το 2010) σε 75.000 παιδιά (λιγότερα θα είναι τo 2...

Α) Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ
Επειδή οι γεννήσεις των Ελλήνων έπεσαν το 2011, (από 108.000 περίπου το 2010) σε 75.000 παιδιά (λιγότερα θα είναι τo 2012), εκ των οποίων τα 25.000 αφορούν αλλοδαπά και μόνο τα 50.000 Ελληνόπουλα, εκ των οποίων αγόρια μόνο 22.000!!! Δηλαδή, θα κληθούν σε 18 χρόνια από σήμερα να υπηρετήσουν την πατρίδα μόλις 22.000 άτομα, εκ των οποίων πολλά θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, κάποια θα φορέσουν κουκούλα και θα γίνουν φυγόστρατοι,

κάποιοι θα πάρουν αναβολή… και θα λαγαρίσουν στο τέλος το πολύ 5-6 χιλιάδες!!!
Με 6.000 στρατιώτες είναι αστείο να συζητήσουμε για στρατό, για έθνος, για ανάπτυξη… Τετέλεσται!
Γνωρίζετε ότι αυτό σημαίνει το τέλος του ελληνικού έθνους; (το τουρκικό έθνος δίπλα μας έχει 1.600.000 γεννήσεις ετησίως και 900.000 καθαρή αύξηση πληθυσμού. Αγνοούμε τον παγκόσμιο νόμο της Δημογραφίας και μιλάμε για ΑΟΖ και ανάπτυξη;!).
Β) Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΨΙΓΑΜΙΑ
Θα πρότεινα να προταχθεί αυτό το θέμα, σε συνδυασμό με την ανεργία και τις επικείμενες απολύσεις-προσλήψεις στο δημόσιο.
ΩΣ ΕΞΗΣ:
Επειδή, βασικότερο στοιχείο της επιβίωσης ενός έθνους είναι η δημογραφία του, να δούμε τι έκαναν κατά εποχές οι αρχαίοι μας πρόγονοι και να τους μιμηθούμε. Κι ας πάμε στην Αρχαία Αθήνα που ταιριάζει στην περίπτωση μας (στο Βυζάντιο με τα Θέματα και την πρωτογενή παραγωγή αναφερθήκαμε πολλάκις, έστω και φιλολογικά, χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα δηλαδή).
Στην Αρχαία Αθήνα, υπήρχε ένας θεμελιώδης νόμος για την δημογραφία και την απασχόληση, που άκουγε στο όνομα «αγαμία και οψιγαμία». Δηλαδή, το δημόσιο αξίωμα και ο δημόσιος μισθός δεν απονέμονταν σε όσους παρέμεναν άγαμοι ή οψίγαμοι. Επιβράβευαν λοιπόν όσους φρόντιζαν για την συνέχεια της φυλής και την ασφάλεια της (έκαναν παιδιά) και έδιναν κίνητρο σε όσους δεν είχαν παιδιά για να κάνουν.
Από την άλλη, φορολογούσαν αυστηρά τον άγαμο και τον οψίγαμο, παίρνοντας του το 50% του εισοδήματος του, που δίδονταν ως ενίσχυση για τα παιδιά της φυλής και του έθνους (εκείνων που έκαναν παιδια. Εκείνων δηλαδή που φυλάνε ακόμα και σήμερα Θερμοπύλες, για να κλέβουν τα λαμόγια στην Αθήνα απερίσπαστα!).
Γ) ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
α) Οι απαραίτητες απολύσεις λοιπόν, να γίνουν αποκλειστικά με κοινωνικά κριτήρια, προεξαρχουσών αυτών της «αγαμίας-οψιγαμίας» και της φτώχειας.
β) Οι προσλήψεις στο δημόσιο από τούδε και στο εξής να γίνονται αποκλειστικά σε έγγαμους γονείς, εκ των άνω προς τα κάτω. Δηλ., πρώτα όσοι έχουν περισσότερα παιδιά…
Δ)ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.
Αυτή τη στιγμή εργάζονται 1.500.000 αλλοδαποί λαθρομετανάστες και είναι άνεργοι 1.500.000 Έλληνες.
Ποιος λοιπόν από τους ανέργους Έλληνες θα κάνει οικογένεια και παιδιά;
(Πριν μέρες, στην Θήβα, εισέβαλαν αθίγγανοι σε εργοστάσιο πλαστικών στις 4 το πρωί για να κλέψουν. Κι έπεσαν πάνω σε 30 Πακιστανούς που κοιμόνταν μέσα. Σκλάβους δηλαδή που έτρωγαν, δούλευαν και κοιμόνταν στο εργοστάσιο ενός αθλίου ανθέλληνα βιομήχανου, με 5 Ευρώ μεροκάματο. Και αυτό συμβαίνει στο 80% των βιομηχανιών και βιοτεχνιών της Ελλάδος).
Στο θέμα αυτό, στην μείωση της ανεργίας δηλαδή, θα πρέπει να προταθεί και η απέλαση αριθμού νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών (Αλβανών, Βουλγάρων – και αυτοί παράνομοι είναι παρότι η Βουλγαρία είναι μέλος στην Ε.Ε., διότι δεν έχουν τηρήσει τις διαδικασίες περί ιατρικής ασφάλισης, ποινικού μητρώου,…, που είναι προϋπόθεση για άδεια παραμονής. Με λίγα λόγια, μετά από 90 μέρες στην Ελλάδα χρειάζονται άδεια παραμονής, την οποία κανείς τους δεν έχει), όπως ακριβώς κάνει το Ισραήλ.
Δηλαδή, από τους 500.000 ξένους εργάτες που φιλοξενούσε (νόμιμα προσκεκλημένους) αφαιρούσε την παραμονή κι έδιωχνε από την χώρα ανά 50.000 αλλοδαπούς εργάτες για κάθε μονάδα ανόδου της καταγεγραμμένης ανεργίας.
Ε) Ο ΤΟΥΡΙΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΗΓΗ ΚΙ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ
Δ) Στον Τουρισμό εργάζονται 1.000.000 άτομα. Εκ των οποίων 200.000 Ελληνες και 800.000 Αλλοδαποι. Οι οποιοι Αλλοδαποι δεν είναι καν εξ αυτων που μένουν νόμιμα ή παράνομα στην Ελλαδα. Ερχονται οργανωμένα με τσάρτερ και λεωφορεία από την Μολδαβία, τα Σκόπια, την Ουκρανία… και εργάζονται 12ωρα με 1 Ευρώ την ώρα. Ανασφάλιστοι, αδήλωτοι, χωρίς να πληρώνουν φόρους, με εξαγωγή των Ευρώ που συγκεντρώνουν…!
Ποιο είναι το κρατικό (και όχι το επιχειρηματικό) όφελος από τον Τουρισμό λοιπόν;;;; Εισαγόμενα τρόφιμα για να φροντίσουμε τους επισκέπτες, εισαγομένους σκλάβους κι από την άλλη η προπαγάνδα των ΜΜΕ για τον Τουρισμό «βαριά Βιομηχανία»! (Βαριά μούφα, επί το λαϊκότερο, κατάντησε).
Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων παραδέχτηκε εμμέσως το γεγονός λέγοντας ότι πρόκειται για το 15% των εκπαιδευομένων μαθητών, τουριστικών σχολών από αυτές τις χώρες, που το επιτρέπει και ο νόμος μας. Αλλά, δυστυχώς το ποσοστό των ανασφαλίστων και «λαθραίων» σκλάβων δεν είναι 15%, αλλά 80%. Τεράστια η ειφοροδιαφυγή, η φοροδιαφυγή, τα έξοδα του ΕΣΥ για αυτούς τους ανθρώπους που ξενοδόχοι κι εστιάτορες μετέτρεψαν σε σκλάβους…!
Που θα δουλέψουν επιτέλους τα Ελληνόπουλα;;;; Πως θα επιβιώσει αυτό το έθνος;;;
Μετά τιμής
Στέφανος Σωτηρίου, ιστορικός Βαλκανιολόγος και Δημογράφος (μάχιμος).

1 σχόλιο

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση