GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσαν μπουνιές στην ΑΕΚ

Έπεσαν μπουνιές στην ΑΕΚ Ο Αφρικανός επιθετικός της ΑΕΚ, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κορδέρο, χτύπησε στο πρόσωπο τον Ισπανό που...

Έπεσαν μπουνιές στην ΑΕΚ
Ο Αφρικανός επιθετικός της ΑΕΚ, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κορδέρο, χτύπησε στο πρόσωπο τον Ισπανό που πήγε να του ζητήσει τον λόγο.
Αν δεν ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ανάγκη ηρεμίας στην ομάδα, ίσως σήμερα ο Φουρτάδο να κλεινόταν και πάλι στα αποδυτήρια, αλλά αυτή τη φορά όχι για να ξεφύγει από τους οργισμένος οπαδούς αλλά από τους ίδιους του τους συμπαίκτες.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ σε μια άσκηση έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κορδέρο και όταν ο Ισπανός ζήτησε τον λόγο ο Φουρτάδο τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ετσι προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών του, αλλά κάπου σταμάτησαν λόγω του αυριανού ντέρμπι από το οποίο ο επιθετικό της ΑΕΚ είναι εκτός, μετά από απόφαση του Λίνεν.
Διαβάστε περισσότερα το pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση