GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απήγαγαν και βίασαν συνοδό πολυτελείας

Σοκαρισμένες είναι οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας της απαγωγής και του ...

Σοκαρισμένες είναι οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας της απαγωγής και του βιασμού μιας νεαρής συνοδού...πολυτελείας από δύο άνδρες τον περασμένο Νοέμβριο σε διαμέρισμά του Μανχάταν.
Κατηγορούμενοι ο 36χρονος Benjamin Gaston και ο 56χρονος Johnny Jackson οι οποίοι δήλωσαν αθώοι ενοποιών του Ανώτατου δικαστηρίου. Ο εισαγγελέας τους κατηγορεί ότι παγίδεψαν τη νεαρή σε ένα διαμέρισμα στην W. 92nd St στις 12 του περασμένου Νοεμβρίου και τη βίασαν.
Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, για να δραπετεύσει αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο του έκτου ορόφου με αποτέλεσμα να σπάσει την πλάτη και τα δυο της πόδια.
Η 28χρονη ισχυρίζεται ότι μετά το βιασμό της την κλείδωσαν στο δωμάτιο τονίζοντας της ότι θα εργάζεται για αυτούς. Την επόμενη μέρα την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στο W. 149nd St. όπου υπήρχαν έξι ή επτά άνδρες. Εκεί ο Gaston της είπε "Εδώ θα κανείς ότι σου λέω εγώ".
Απελπισμένη για να ξεφύγει, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το σακάκι της ως σχοινί και βγήκε στο μπαλκόνι ωστόσο έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο δρόμο" αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει τα δύο μηριαία οστά και την πλάτη της. Σε δηλώσεις του προς της αστυνομία ο Jackson προσπάθησε να "φορτώσει την ευθύνη" για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση στον Gaston.
"Έφερε μια κοπέλα και έμειναν στο διαμέρισμά μου από την Τρίτη τα ξημερώματα έως το απόγευμα της Τετάρτης", πρόσθεσε. "Τα γεγονότα αυτού του εγκλήματος είναι πραγματικά αποτρόπαια" τονίζει ο Εισαγγελέας του Μανχάταν Attorney Cyrus Vance Jr.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση