GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης για τις Σκουριές:Να βρει άλλο τρόπο η δικαιοσύνη

«Δεν μπορεί κανένας από αυτό το βήμα να πει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης να αποσύρει τα ΜΑΤ από κει», τόνισε ο κ...

«Δεν μπορεί κανένας από αυτό το βήμα να πει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης να αποσύρει τα ΜΑΤ από κει», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια στην Ιερισσό.
Ο κ. Τσούκαλης επεσήμανε ότι «όπως ανέφερε και ο κ. Βορίδης έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, άρα η επιχείρηση δεν είναι της αστυνομίας αλλά των δικαστικών αρχών».
«Μόνο ευχή μπορούμε να εκφράσουμε απευθυνόμενοι προς τη δικαιοσύνη που διενεργεί τις ανακριτικές πράξεις και να της πούμε ότι μπορεί να πετύχει τα ίδια αποτελέσματα με άλλο τρόπο και όχι με αυτό που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.
Στο σημείο αυτό παρενέβη η   βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, λέγοντας στον κ. Τσούκαλη: «Εσείς είστε είστε συγκυβέρνηση, εμείς θα το απαιτήσουμε».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ της απάντησε: «είναι γνωστή η θέση του κόμματος σας. Οι απόψεις που εκφράζετε είναι άκρως επικίνδυνες για την ίδια την δημοκρατία».

Δείτε το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση