GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαρσία: Θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ

Εν μέσω συγκινησιακής φόρτισης, ο Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Ουρο...

Εν μέσω συγκινησιακής φόρτισης, ο Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός αποθεώθηκε τόσο κατά την είσοδό του όσο και κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα, από οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά». Παράλληλα ακούστηκαν συνθήματα κατά της ΠΑΕ αλλά και κατά του Γιώργου Δώνη.

Ο Γκαρσία διάβασε στη συνέχεια ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πράγματα που ένιωθε απο καρδιάς: «Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου.

Ήρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας.

Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση: «Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Έφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Έχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Ήταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους», πρόσθεσε.

«Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Έχω σκεφτεί πολύ τα πράγματα και αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία μετά από πέντε χρόνια που ήμουν εδώ να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να μου πουν αν κάνεις ή όχι. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Η οικογένειά μου είναι πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τόσο πόνο μέσα μας. Και από το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του, θα ήταν κακό για όλους μας. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα έχετε πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα και με βοήθησαν. Περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης, αλλά μην ξεχάσατε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντα στη ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση