GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θερμοπύλες οι Σκουριές»...

Χαρακτηρίζει τις Σκουριές «σύγχρονες Θερμοπύλες» και δηλώνει ότι ισχύει το «ή ταν ή επί τας». Τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι εχ...

Χαρακτηρίζει τις Σκουριές «σύγχρονες Θερμοπύλες» και δηλώνει ότι ισχύει το «ή ταν ή επί τας». Τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι εχθροί οι κάτοικοι «που δουλεύουν στα λαγούμια των μεταλλείων εις βάρος της υγείας τους για ένα κομμάτι ψωμί».
Ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Χριστόδουλος Αγγελόγλου, πνευματικός και εφημέριος του Ι.Γ. Ησυχαστηρίου «Παναγία, η Φοβερά Προστασία», ο ιερωμένος που πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική, μιλάει στην Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως «η χειρότερη τρόικα είναι το πολιτικό κα εργολαβικό κατεστημένο» και τονίζει ότι «τώρα ο Θεός να βάλει το χέρι Του για να μη θρηνύσουμε ανθρώπινες ζωές. Είμαι αγανακτισμένος με αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στη χειρότερη θέση της ιστορίας της».
Αναφέρει πως «δε είναι εχθροί μας όσοι εργάζονται στα λαγούμια των μεταλλείων εις βάρος της υγείας τους για ένα κομμάτι ψωμί» και συμπληρώνει ότι «το κράτος δεν εισέπραξε ούτε πινάκιο φακής και έδωσε και από πάνω εκατομμύρια. Διαχρονικά όσοι μας ζήτησαν γη και ύδωρ πάντα έλαβαν ως απάντηση το "μολών λαβέ"».
Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση