GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Η εισβολή και τα επεισόδια στην εκδήλωση με τον Βορίδη

Νέο βίντεο από τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν περίπου 100 εργαζόμενοι στην Kavala Oil σε  αίθουσα ξενοδοχείου στην Καβάλα λί...

Νέο βίντεο από τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν περίπου 100 εργαζόμενοι στην Kavala Oil σε αίθουσα ξενοδοχείου στην Καβάλα λίγο πριν ξεκινήσει συνέντευξη Τύπου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.
Οι εργαζόμενοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εισέβαλαν στο χώρο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές. Συγκεκριμένα, έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου, πέταξαν μπογιά και στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη, αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες.
Η έκρυθμη κατάσταση επικρατούσε πολύ ώρα. Ο κ. Βορίδης παρέμεινε κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, οι διοργανωτές ακύρωσαν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά και την προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.
Η αντίδραση των εργαζομένων σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση