GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Νέα Μέρα" του Ζώη

Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Με.Ρ.Α) θα λέγεται το νέο κόμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Χρήστος Ζώης σε εκδήλωση που ...

Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Με.Ρ.Α) θα λέγεται το νέο κόμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Χρήστος Ζώης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Έμβλημα του νέου κόμματος θα είναι 5 δεξιόστροφες καμπυλωτές ακτίνες ασύμμετρες ενός νοητού ήλιου.
Μέχρι το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου, το κόμμα θα διοικείται από 21μελή Πολιτική Γραμματεία.
Πρόεδρος του κόμματος αποφασίστηκε να είναι μέχρι το συνέδριο ο Χρήστος Ζώης και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Γιαννάκης.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είναι τα εξής: Θανάσης Αργυρός, Γεώργιος Βάμβουκας, Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Σταμάτης Γκάβαλης, Νίκος Δρίτσας, Θύμιος Δρόσος, Αικατερίνη Ζαγγανά, Γιάννης Κουράκος, Χρήστος Λύτρας, Γιάννης Μανώλης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Στέλιος Πολίτης, Νίκος Πρωτέκδικος, Γεώργιος Ρωμανιάς, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Σταυρογιάννης, Φώτης Τσιπέλης και Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος.
Σύμφωνα με την διακήρυξη του κόμματος η Νέα ΜΕΡΑ επιδιώκει:
Την «Δημοκρατικοποίηση» της Δημοκρατίας με ψήφιση νέου καταστατικού χάρτη με δημοψηφίσματα εφαρμόζοντας έτσι την καταστατική δέσμευση για συμμετοχική δημοκρατία.
Την παραμονή στην Ευρωζώνη αλλά όχι με κάθε κόστος.
Την απόρριψη οποιασδήποτε διαδικασίας ευρωπαϊκής ενοποίησης που τείνει να λάβει χαρακτηριστικά ευρωπαϊκής ολοκληρωτικής ηγεμονίας.
Την πλήρη αναμόρφωση του δικαιακού συστήματος και την απόλυτη ανεξαρτησία των εξουσιών.
Την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου με συνοχή και αλληλοσεβασμό των λαών.

Την οργάνωση Ελληνοκεντρικής εκπαιδευτικής διαδικασίας με στόχο την δημιουργία υπεύθυνων πολιτών με Αρχές και Αξίες.

Την αξιοποίηση ολόκληρου του Ελληνισμού απανταχού της γης με κεντρικό άξονα «Η Ελλάδα είσαι ΕΣΥ»



Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση