GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακινείται ο Μανιτάκης;

Αλλαγή προσώπου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξετάζει το Πρωθυπουργικό γραφείο, σύμφωνα με το MEGA, με στόχο να πείσει την τρό...

Αλλαγή προσώπου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξετάζει το Πρωθυπουργικό γραφείο, σύμφωνα με το MEGA, με στόχο να πείσει την τρόικα ότι θα απομακρυνθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2013, το αργότερο.
Στο γραφείο του Πρωθυπουργού έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για αντικατάσταση του Αντώνη Μανιτάκη, ενδεχομένως από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα με τη ΔΗΜΑΡ. Αυτό θα επιτευχθεί σύμφωνα με το MEGA με τον ανασχηματισμό, που παρόλο που διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, υπάρχει ως σενάριο.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί το σχέδιο της κινητικότητας όσο πιο γρήγορα γίνεται και να βρεθεί μία λύση πριν φύγει το κλιμάκιο της τρόικας από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση