GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαγκλαντές-Αστυνομικοί πυροβολούν διαδηλωτή

 Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο από το Μπαγκλαντές που δείχνει  έναν αστυνομικό, να πυροβολεί εν ψυχρώ, έναν ...

 Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο από το Μπαγκλαντές που δείχνει  έναν αστυνομικό, να πυροβολεί εν ψυχρώ, έναν Ισλαμιστή διαδηλωτή.
Στο μεταξύ στρατιωτικές δυνάμεις  αναπτύσσονται στο βόρειο τμήμα της χώρας μετά τον θάνατο άλλων δέκα ανθρώπων στη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν εξαιτίας της καταδίκης σε θάνατο ισλαμιστή ηγέτη που κρίθηκε ένοχος για εγκλήματα πολέμου.
Στρατεύματα αναπτύχθηκαν στην πόλη Σαχτζαχαπούρ μετά την επίθεση περίπου 5.000 διαδηλωτών εναντίον δύο αστυνομικών τμημάτων.
Όπως ανέφερε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της πόλης, «τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους» στις συγκρούσεις όταν οι υποστηρικτές του κόμματος Τζαμάατ-ι-Ισλάμι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες στο Γκονταγκάρι (βορειοδυτικό Μπαγκλαντές) όταν η αστυνομία και οι συνοριακοί φρουροί άνοιξαν πυρ κατά των διαδηλωτών.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.
Οι υποστηρικτές του ισλαμιστή ηγέτη Ντελβάρ Χοσάιν Σαγίντι πυρπόλησαν τρένα, χωρίς να υπάρξουν θύματα.
Από την Πέμπτη που ανακοινώθηκε η καταδίκη του 73χρονου Σαγίντι, αντιπροέδρου του μεγαλύτερου ισλαμιστικού κόμματος του Μπαγκλαντές, τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε συγκρούσεις.





1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση