GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαιτεί άμεση αποπομπή Στουρνάρα ο Καμμένος

Την άμεση αποπομπή του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ζήτησε με δήλωση του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. ...

Την άμεση αποπομπή του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ζήτησε με δήλωση του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του κ. Στουρνάρα ψήφισε το σχέδιο της κ. Μέρκελ που οδηγεί στην καταστροφή την κυπριακή οικονομία αλλά και την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, διαλύει τις σχέσεις της Κύπρου με τη Ρωσία», τονίζει αρχικά ο Π. Καμμένος και συνεχίζει ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα:
«Απαιτείται άμεσα η αποπομπή του υπουργού Οικονομικών, το τέλος της πολιτικής των μνημονίων και η χάραξη ενός εθνικού σχεδίου για την έξοδο της χώρας από τη μέγγενη των δανειστών. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε τώρα μία εθνική γραμμή», καταλήγει η δήλωση του Π. Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση