GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Αβραμόπουλου-Κέρι

Για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας και την αμοιβαία βούληση των δύο χωρών να ενισχύσουν και να διευρύνουν τη συνερ...

Για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας και την αμοιβαία βούληση των δύο χωρών να ενισχύσουν και να διευρύνουν τη συνεργασία τους, συζήτησαν ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα.
Στη συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, που διήρκησε 25 λεπτά συζητήθηκαν ακόμα οι προοπτικές της διαπραγματευτικής διαδικασίας του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας -Τουρκίας.
Επίσης μίλησαν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, δίνοντας έμφαση στο θέμα της Συρίας και τις γειτονικές της χώρες, καθώς και για τις σημαντικές προκλήσεις που υπάρχουν για την περιφερειακή σταθερότητα.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών, οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Κέρι συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα και οι σχετικές διευθετήσεις θα γίνουν δια της διπλωματικής οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση