GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαθεσιμότητα δυο λιμενικοί...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο λιμενικοί από την Τήνο, καθώς κατηγορούνται για παράνομο κυνήγι. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από προσωπικό του Α...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο λιμενικοί από την Τήνο, καθώς κατηγορούνται για παράνομο κυνήγι. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 29χρονος βαθμοφόρος, στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Τήνου, για παράνομο κυνήγι. Μαζί του βρισκόταν ένας ακόμη 48χρονος βαθμοφόρος, ο οποίος υπηρετεί και αυτός στο Υπολιμεναρχείο Τήνου.
Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 48χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς αποτέλεσμα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ενώ μετά από εντολή του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος, οι δύο βαθμοφόροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.
Πηγή: cyclades24.gr

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση