GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους της Αθήνας ο Δένδιας

Στους δρόμους της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μαζί με τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ. Συμφώνα με κύκλους το...

Στους δρόμους της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μαζί με τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Συμφώνα με κύκλους του περιβάλλοντος του Υπουργού, ο κ. Δένδιας ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί με τη διακίνηση ναρκωτικών γύρω από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.
Δεν ήταν όμως η μοναδική αιφνιδιαστική επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης καθώς χθες το βράδυ βρέθηκε στην πλατεία Κάνιγγος, στον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Βικτωρίας και την πλατεία Αμερικής.
Μαζί με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκο Παπαγιαννόπουλο, τον νέο διοικητή της ΓΑΔΑ Κώστα Μιχαιρίνα και τον νέο διοικητή Ασφάλειας Δημήτρη Γεωργατζή, έμειναν ικανοποιημένοι από τα μέτρα ασφαλείας που έχουν εφαρμοστεί τον τελευταίο καιρό στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση