GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανώλης:Χυδαίες τοποθετήσεις για την τραγωδία...

Την αντίδραση του Γιάννη Μανώλη προκάλεσαν οι τοποθετήσεις πολιτικών μέσω των social media για την τραγωδία στην Λάρισα. «Ενοχλούνται ότ...

Την αντίδραση του Γιάννη Μανώλη προκάλεσαν οι τοποθετήσεις πολιτικών μέσω των social media για την τραγωδία στην Λάρισα.
«Ενοχλούνται όταν γεγονότα όπως αυτό το τραγικό στην Λάρισα, συνδέονται με την μνημονιακή πολιτική τους και παρεκτρέπονται με χυδαίες τοποθετήσεις!»,  έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Μανώλης.


2 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΓΙΑ ζώωωωωωωωωωωωααΑ.
    αλλά για τους σχετικά νοήμονες
    ------------------------------
    Λοιπόν μαλάκες, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

    Πρώτον δεν ήταν μωρά παιδιά και να μη γνώριζαν τις συνέπειες του μονοξειδίου.

    Δεύτερον, αφού έψησαν μπριζόλες και τις έφαγαν, πήραν και την ψησταριά μέσα στο σπίτι.

    Τρίτον φανταστείτε σεβασμό που είχαν στην ιδιοκτησία που ενοίκιαζαν κάποιοι εξ αυτών που δεν δίστασαν να βάλουν αναμμένη φουφού μέσα στην κατοικία.

    Λυπηρό το γεγονός, αλλά κατά πως φαίνεται, είχαν το μυαλό όλων όσοι έγραψαν πιό πάνω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Ανώνυμος είπε...
    9,06 Μου θυμιζεις υπανθρωπο πολυ πιο κατω απο τα ζωα που εχουν και καποια αξια ,και δεν μπορεις να απευθυνεται σε νοημονες καποιος που δεν εχει στοιχειωδη γνωση και σεβασμο στους νεκρους,βγαζοντας τη χολη σου μονο και μονο να υπερασπιστεις καποιον που που δεν ξερει τι κανει αφου ειναι γνωστος κωλοτουμπας της πολιτικης.Και σαν αθλιος καπιταλιστης το μονο σεβασμο που διεκρινες ηταν σε ακινητο πετρα τουβλα τσιμεντο. Για πολυ νοημονα μιλαμε. δωσε και σε μας λιγο (μονο μη ζητησεις λεφτα,γιατι ξερεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση