GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύσκολες ώρες της Ιωάννας Λίλη και ο ρόλος του Θοδωρή Ζαγοράκη

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιωάννα Λίλη τον τελευταίο καιρό. Αιτία; Η...

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιωάννα Λίλη τον τελευταίο καιρό. Αιτία; Η... μεγάλη ταλαιπωρία του αγαπημένου πατέρα της. Έχει κλονιστεί η υγεία του αι το άγχος είναι μεγάλο.
Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα που όμως με τον καιρό χειροτερεύουν. Η Ιωάννα-που όλα αυτά τα χρόνια τον φροντίζει και είναι κοντά του- δεν έχει και την καλύτερη διάθεση.
Έχει πέσει πολύ ψυχολογικά ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνει ότι μπορεί για να τη στηρίξει. Είναι συνεχώς κοντά της, προσπαθεί να τη κάνει να νιώσει καλύτερα ενώ κάνει ότι περνάει από το χέρι του για τον πεθερό του. Αυτές τις μέρες σχεδιάζουν και ένα ταξίδι την Αγγλία προκειμένου ο πεθερός του να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.
Η ίδια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να έχει καλή διάθεση όταν είναι με τα παιδιά της όμως όταν μένει μόνη της με τον Θοδωρή, ξεσπά! Εκείνος στεναχωριέται πολύ να βλέπει έτσι τη σύζυγό του. Σύμφωνα με το gossip-tv, ξέρει όμως την μεγάλη αδυναμία που έχει στον πατέρα της. Γι αυτό και μαζί φροντίζουν να του κάνουν πιο εύκολη τη καθημερινότητα του.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση