GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούπερ: "Έβλεπα τον πατέρα μου να πεθαίνει"

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Silver Linings Playbook", Μπράντλεϊ Κούπερ, μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και εξη...

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Silver Linings Playbook", Μπράντλεϊ Κούπερ, μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και εξηγεί ότι από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό GQ, μιλά για τη στιγμή που τον σημάδεψε, λέγοντας: " Τον έβλεπα να πεθαίνει και ήμουν δίπλα του, αναπνέοντας μαζί του. Μετά τον είδα να αναπνέει για τελευταία φορά και μετά είχε φύγει. Έζησα όλη τη στιγμή. Και αυτή ήταν μια πολύ κρίσιμη στιγμή, την οποία είχα το προνόμιο να την ζήσω. Αυτό άλλαξε τα πάντα. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Τίποτα".
Στη συνέχεια λέει: " Από εκείνη τη στιγμή και μετά η αθωότητα χάθηκε. Πάει. Δεν θα επιστρέψει. Ο πατέρας μου, μου έδωσε δύο δώρα: το να με έχει και το να πεθάνει μαζί μου. Ξέρω ότι δεν μπορώ να ελέγχω τα πάντα. Τον είδα να πεθαίνει και συνειδητοποίησα ότι θα φύγουμε όλοι. Για μένα, αυτό ήταν η στροφή από τη γνώση στην συνειδητοποίηση".
Ο θάνατος του πατέρα του άλλαξε την οπτική του και σε αυτό οφείλεται και η επόμενη δήλωσή του:
" Δεν θέλω να κερδίσω ένα όσκαρ. Δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα. Τα πράγματα, που δεν εκπληρώνονται στη ζωή μου, απλά δεν εκπληρώνονται. Μια "σοφή" καριέρα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από ένα όσκαρ. Δεν θέλω να κερδίσω. Δεν θέλω".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση