GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Τσίπρα ο Καμμένος για την πρόταση μομφής

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα θα επισκεφθεί αύριο ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή την πρόταση μομφής ...

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα θα επισκεφθεί αύριο ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή την πρόταση μομφής που θα καταθέσει κατά του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα «να συνυπογράψει την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

1 σχόλιο

  1. Χάλια ρε Πάνο. Χάλια. Όσο πας και χάλια. Έχεις τελειώσει. Όσες κορόνες και να βγάζεις δεν ακούγεσαι. Όσες είχες τις ανάλωσες. Χέρι - χέρι τώρα με τον Καρατζαφέρη, Μάνο, Τσοβόλα, Παπαθεμελή, Αρσένη, Κοντογιαννόπουλο, και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
    Κρίμα ρε, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση