GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλείδωσε" η συμφωνία για τη ρύθμιση στα Ταμεία;

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κυβέρνηση και τρόικα σε ότι αφορά τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλώ...

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κυβέρνηση και τρόικα σε ότι αφορά τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Στο ίδιο πλαίσιο εξάλλου ήταν και η δήλωση που έκανε ο Γιάννης  Στουρνάρας μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, ότι «ορισμένα θέματα πιθανόν να κλείσουν σήμερα».
Σύμφωνα με τις  ίδιες πληροφορίες, μετατίθεται  χρονικά η συζήτηση για το «χαράτσι», δηλαδή την επέκταση της είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αντίθετα, στον «αέρα» βρίσκεται, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου το θέμα της διαθεσιμότητας,  καθώς η τρόικα φέρεται να μην πείθεται και να επιμένει σε «υποχρεωτικές απομακρύνσεις».
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης είχε ολιγόλεπτη συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε αναλυτικό σημείωμα για το πρόγραμμα κινητικότητας, καθώς και το σχέδιο των αναδιαρθρώσεων στο δημόσιο τομέα.

1 σχόλιο

  1. Hydrosol: σε πιλοτική λειτουργία ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από νερό!

    ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΜΟΝΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ..ΝΤΟΠΕΣ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!! 

    Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από τη διάσπαση του νερού, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Hydrosol.
    Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας "Ηλιακά Καύσιμα" στην Αλμέρια της Ισπανίας στις 31 Μαρτίου 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση