GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πολική αρκούδα στο γιατρό

Η επιχείρηση Μπόρις χρειάστηκε αρκετές μέρες για να οργανωθεί. Καταστρώθηκαν σχέδια ανάγκης που προέβλεπαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, παραγγ...

Η επιχείρηση Μπόρις χρειάστηκε αρκετές μέρες για να οργανωθεί. Καταστρώθηκαν σχέδια ανάγκης που προέβλεπαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, παραγγέλθηκαν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων και επιστρατεύτηκε μεγάλος αριθμός γιατρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε ετοιμότητα.
Μπορεί η όλη υπόθεση να θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση, αλλά κάθε άλλο παρά αυτό ήταν, αφού η όλη κινητοποίηση έγινε για μια επίσκεψη στον... οδοντογιατρό.
Υπερβολές, θα μπορούσε να πει κανείς. Θα είχε ίσως δίκιο εάν ο "ασθενής" δεν ήταν μια 27χρονη πολική αρκούδα μήκους 3 μέτρων και βάρους σχεδόν μισού τόνου, η οποία χρειαζόταν επειγόντως σφράγισμα για ένα από τα 42 κοφτερά της δόντια, το καθένα από τα οποία πλησιάζει σε μήκος τα 10 εκατοστά.
Ο Μπόρις, όπως είναι το όνομα της αρκούδας, απελευθερώθηκε από μεξικανικό περιοδεύον τσίρκο πριν από 11 χρόνια. Και χρειάστηκε γενναία δόση αναισθητικού για να μείνει ήσυχος στα χέρια των κτηνιάτρων του, οι οποίοι εκτός από το σφραγισματάκι βρήκαν την ευκαιρία να κόψουν λίγο και τα πελώρια νύχια του.
Πηγή: Τα Νέα

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση