GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξάρτητος ο Κακλαμάνης;

Είδηση "πέταξε" πριν από λίγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος στην εκ νέου υποψηφιότητά του ...

Είδηση "πέταξε" πριν από λίγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος στην εκ νέου υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον δήμο της Αθήνας. Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι ίσως «ήρθε η ώρα των ανεξάρτητων ψηφοδελτίων».
Δείτε το βίντεο από τον Antenna.


3 σχόλια

  1. Μόδα ήταν και πέρασε και ο ΤΖΥΡΙΖΑ, αν οι άλλοι έκαναν 100 κωλοτουμπες ο ΤΣΙΠΡΑΣ έκανε 200 πριν πάρει εξουσία φαντάζεστε να γίνει και εξουσία!!!!!

    {Ακούτε ρε κουτά} Οι πρώην αριστεροί του κώλου, Μηλιός του ΤΖΥΡΙΖΑ, Χρύσανθος Λαζαρίδης της Ν.Δ..ΓΑΜΑΝΕ την Ελλάδα... δυστυχώς για εμάς είμαστε ΝΕΚΡΟΊ...και ατιμασμένοι ΝΕΚΡΟΊ , όλα τα αποδωμουν με σχέδιο, λίγο, λίγο ΚΟΒΟΥΝ--ΚΟΒΟΥΝ--ΚΟΒΟΥΝ εδώ και τρία χρόνια ...και εμείς λέμε ουφ την βγάλαμε και σήμερα..εε θα έλθει ήμερα που δεν θα την βγάλουμε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΧΥΡΩΜΈΝΟΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΠΑΣΟΚ αν θελει να ξαναγινει δυνατο και χωρις ψεγαδια, πρεπει να κανει προεδρο του τον Χ Α Ρ Α Λ Α Μ Π Ι Δ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξάρτητη, ανεξάρτητη !!!!

    Μπράβο κούκλα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση