GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλή η κατάσταση του Μίκη Θεοδωράκη

Aπύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης, μέχρι νεοτέρας. Σύμφωνα με το στενό του περιβά...

Aπύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης, μέχρι νεοτέρας.
Σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, ο κ. Θεοδωράκης επιθυμεί να αποχωρήσει από την κλινική, ενώ χθες ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη σύνταξη μιας επιστολής, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει: «είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου.
Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα. Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό "μειονέκτημα" (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα».
Όσον αφορά την υγεία του, οι γιατροί κρίνουν σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προστατευθεί από ενδεχόμενη ίωση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση