GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Μιραλάς: Με ΠΑΟ το καλύτερο γκολ

 Στη... διάθεση των φιλάθλων της «έδωσε» η Έβερτον τον Κέβιν Μιραλάς και μέσω Live chat από το επίσημο site της αγγλικής ομάδας, ο κόσμος...

 Στη... διάθεση των φιλάθλων της «έδωσε» η Έβερτον τον Κέβιν Μιραλάς και μέσω Live chat από το επίσημο site της αγγλικής ομάδας, ο κόσμος του συλλόγου έκανε «ανάκριση» στον πρώην άσο του Ολυμπιακού! Ο Κέβιν Μιραλάς δεν ξέχασε τους «ερυθρολεύκους» και υπογράμμισε μάλιστα πως το καλύτερό του γκολ είναι αυτό που έχει πετύχει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ... Αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που έζησε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ απάντησε και σε πιο... ανάλαφρες ερωτήσεις που αφορούν τον ίδιο και τη ζωή του εκτός γηπέδων!

Διαβάστε τι απάντησε ο Κέβιν Μιραλάς στις πιο χαρακτηριστικές ερωτήσεις:

Το καλύτερό σου γκολ: «Ήταν ένα γκολ με τον Ολυμπιακό στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι και πέρασα τέσσερις παίκτες για να σκοράρω. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος μ' αυτό».

Το αγαπημένο σου γήπεδο εκτός από το «Γκούντισον Παρκ»: «Πραγματικά μου άρεσε το γήπεδο του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπορώ να μην πω το Γουέμπλεϊ. Ειλικρινά ελπίζω να μπορέσω να πω εκεί δύο φορές φέτος».

Ο αγαπημένος σου παίκτης όλων των εποχών: «Είναι δύσκολο, αλλά θα πω ο Ραούλ».

Ο καλύτερος παίκτης που έχεις αντιμετωπίσει: «Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αγαπημένη σου βέλγικη μπύρα: «Jupiler».

Αγαπημένη σου ταινία: «Πραγματικά μου αρέσει η Τροία με τον Μπραντ Πιτ».

Αγαπημένο σου βίντεο-παιχνίδι: «Αγαπώ το FIFA 13. Ποτέ δεν χάνω. Χαχα».

Το πιο σκληρό τάκλιν: «Του Φιλ Νέβιλ. Δουλεύει απίστευτα σκληρά κάθε μέρα. Είναι ένα καλό παράδειγμα για όλος εμάς».

Η καλύτερη συμβουλή του Μόγιες: «Μου 'χει πει πως μπορώ να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ. Ξέρω ότι είναι στο χέρι μου».

Το ψευδώνυμό του: «Οι ποδοσφαιριστές εδώ πέρνα με αποκαλούν «Miraculous» (λογοπαίγνιο με το Mirallas και το Miracle=θαύμα). Το λένε επειδή επέστρεψε πολύ γρήγορα μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Λίβερπουλ. Είχαν πει πως θα μείνω εκτός για εβδομάδες, όμως επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα στις προπονήσεις».

Θυμηθείτε εδώ το γκολ του Μιραλάς με τον Παναθηναϊκό




Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση