GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο "οπλοστάσιο"

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε ένα ολόκληρο "οπλοστάσιο" είχε ενοικια...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε ένα ολόκληρο "οπλοστάσιο" είχε ενοικιαστεί στις αρχές Μαρτίου από τον 35χρονο , ο οποίος ήταν ο ενοικιαστής και του διαμερίσματος στην οδό Σκυλίτση στα Εξάρχεια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος είχε νοικιάσει το ΙΧ από εταιρεία στον Αγιο Παντελεήμονα όμως δεν το είχε επιστρέψει. H αστυνομία μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων βρήκε το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια στην οδό Μεσολογγίου.
Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είναι γνωστός στις Αρχές  καθώς έχει συνδεθεί με ένοπλες ληστείες, ενώ είχε κατηγορηθεί το 2005 για επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια . Τότε είχε οδηγηθεί μαζί με άλλα δύο άτομα στη δικαιοσύνη, ωστόσο είχε αθωωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση