GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά στο στόχαστρο της ΝΔ ο Θεοδωρίδης

Ακόμα μία φορά μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ, ο Νάσσος Θεοδωρίδης,  στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την Συγγρού να κάνει λόγο για προκλητική του α...

Ακόμα μία φορά μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ, ο Νάσσος Θεοδωρίδης,  στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την Συγγρού να κάνει λόγο για προκλητική του αρθρογραφία για το 1821.
Σε non paper της η Συγγρού αναφέρεται σε άρθρο του κ. Θεοδωρίδη στην εφημερίδα Αυγή, στο οποίο όπως επισημαίνει υποστηρίζει ότι ο  Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”»
Η ΝΔ σημειώνει ότι η  παραμονή του στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ «θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα». «Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του;», σημειώνει.
Διαβάστε το άρθρο του κ. Θεοδωρίδη στο οποίο αναφέρεται η ΝΔ
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=532330


1 σχόλιο

  1. Διάβασα το περιβόητο άρθρο του Θεοδωρίδη. Δεν είμαι αριστερός και έχω κουραστεί από την δήθεν προοδευτικότητα των αριστερών που κατά βάθος είναι μια τεράστια καταπιεστικότητα. Ωστόσο, θα ήθελα να ακούσω ουσιαστικά επιχειρήματα στα όσα λέει ο κ,Θεοδωρίδης και όχι εθνικιστικές κορώνες, όπως αυτές της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση