GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πολιτική λύση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πολιτική λύση», επισημαίνει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Από το γραφείο του, στην...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πολιτική λύση», επισημαίνει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Από το γραφείο του, στην πλατεία Μαβίλη, παρακολουθεί τα δημοσιεύματα που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας σχετικά με «άνοιγμα» της Κουμουνδούρου προς τους «καραμανλικούς» και... γυρίζει σελίδα.
«Η μοναδική λύση για τη χώρα είναι η Νέα Δημοκρατία», τονίζει ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τύπου της Κυριακής», και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους «αρχιτέκτονες» του ΣΥΡΙΖΑ να παίξουν μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη του.
«Να μην ψαρεύουν σε θολά νερά», είναι το μήνυμα που επαναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός στις δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιχειρούν να διεμβολίσουν τη ΝΔ με θετικές αναφορές στον ιδρυτή του κόμματος και παράλληλα ασκούν κριτική στην πολιτική «άκρα Δεξιάς» στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Όσοι συναντούν τον Κ. Καραμανλή στο γραφείο του, τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνει «πρωταγωνιστής» μιας μικροπολιτικής τακτικής που στήνεται στο παρασκήνιο με ύποπτους και ανεύθυνους τρόπους για να εξυπηρετήσουν τις κομματικές σκοπιμότητές τους. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Κ. Καραμανλής τονίζει ότι στηρίζει την παράταξη και πως η ΝΔ αποτελεί μονόδρομο για την σωτηρία της χώρας.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά δεν θα μιλήσει.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση