GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Λυκουρέντζου για τα σκουπίδια

Λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων στην Τρίπολη, φαίνεται ότι βρίσκεται, μετά από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυ...

Λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων στην Τρίπολη, φαίνεται ότι βρίσκεται, μετά από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Υπουργούς στην κυβέρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά, τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Σταύρο Καλαφάτη για την άμεση αντίδραση τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αποκομιδής των απορριμμάτων από το Δήμο Τρίπολης», αναφέρει στη δήλωση του ο Υπουργός Υγείας και συνεχίζει:
«Σήμερα το πρωί έδωσα εντολή στη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ να μεταβεί κλιμάκιο του στην Τρίπολη και να διαπιστώσει αν απειλείται η υγεία των συμπολιτών μου από την συγκέντρωση απορριμμάτων των οποίων η αποκομιδή ήταν πρακτικά αδύνατη. Στις 16:00 μου παρεδόθη η έκθεση του αρμόδιου κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΟ και άμεσα εξέδωσα την Υγειονομική Διάταξη με αρ. πρωτ. 25825/13-3-13.
Ακολούθως οι συνάδελφοι υπουργοί εξέδωσαν Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οποία επιτρέπεται η μεταφορά των απορριμμάτων εκτός των ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου από αύριο το πρωί».
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, τονίζει ότι «η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κώστα Ταλούμη, υπήρξε αποδοτική και προς όφελος των συμφερόντων των συμπολιτών μας», και κλείνοντας, εκφράζει την σιγουριά του, «ότι θα αξιοποιήσουν και οι δύο τις αποφάσεις της κυβέρνησης για να απαλλάξουν την Τρίπολη από τη βάναυση προσβολή της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και της αισθητικής τους».

1 σχόλιο

  1. Να πατέ οι 300 της βουλής με τα παιδιά σας να τα μαζέψετε με 400 ευρώ πούστηδες.... ΑΚΟΎΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση