GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Καμμένου-Αναστασιάδη

Συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη είχε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Συναντηθήκαμε με τον κ. Πρόεδρο, του ευχήθηκ...

Συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη είχε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Συναντηθήκαμε με τον κ. Πρόεδρο, του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του, να είναι η Παναγιά μαζί του στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν η Κύπρος και η Ελλάδα», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Του ευχήθηκα να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο μνημόνιο και βεβαίως, να μην συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια εντάξεως της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο «σχέδιο Ανάν», που θα είναι καταστροφικό και θα είναι εθνικό πλέον το έγκλημα».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε επίσης ότι «συζητήσαμε για τις δυνατότητες συνεργασίας με χώρες εκτός των δανειστών».
«Είπα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε και λόγω της συνεργασίας μας με τους Συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κ. Κάμερον, αλλά και με την Ρωσία, όπου θα επισκεφθώ την Καθαρά Δευτέρα. Θα ξανασυζητήσουμε σύντομα την  Απριλίου στην επέτειο της ΕΟΚΑ στην Κύπρο», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

1 σχόλιο

  1. Μεταγραφές βόμβα για τον Πανάρα που θα απογειώσουν τους ΑΕροψεκασμένους
    Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Πάνος Καμμένος θα συμμετάσχει στο πλιάτσικο που γίνεται στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

    Και μπορεί να μην πάρει τους Βελόπουλο και Κιλτίδη που κατευθύνονται στο νέο κόμμα Ελλήνων Πρωτοβουλία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες αλλά φέρεται ότι έχει συμφωνήσει και σύντομα στο κόμμα θα ενταχθούν οι...Ουρανία Παπανδρέου (που φιλοδοξεί να κατακτήσει την έδρα στην Εύβοια του Κ. Μαρκόπουλου), Αστέριος Ροντούλης (αντιστοίχως αυτή του Χρ. Ζώη στη Λάρισα) αλλά και ο πρώην βουλευτής (και) του ΠΑΣΟΚ Αλ. Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος θα διεκδικήσει έδρα στην Αχαϊα, εφόσον όπως όλα δείχνουν οι ΑΕροψεκασμένοι του "δεν θέλουμε στο κόμμα όσους έχουν ψηφίσει μνημόνιο", θα καταπιούν αμάσητο το Νικ. Νικολόπουλο ο οποίος μάλλον θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας.

    Μετά απ' όλα αυτά μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...

    Τελικά είναι φοβερός ηγέτης ο αρχηγός Πάνος : δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα λαϊκιστή καραγκιόζη.
    Θα τους μαζέψει όλους και όπως έλεγε και ο Σεφερλής "σε φωλιά πέσαμε".
    Τελικά καλός διασκεδαστής έγινε ο Έλλην Μπέπε Γκρίλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση