GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στάση εργασίας στην ΕΡΤ

Νέα στάση εργασίας στην ΕΡΤ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέα 4ωρη στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου. Διαβάστε την...

Νέα στάση εργασίας στην ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέα 4ωρη στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου.
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ( Ένωση Συντακτών), όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της:
" Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 από τις 12.00 έως τις 16.00 για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Η στάση εργασίας κηρύσσεται προκειμένου οι δημοσιογράφοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση και να συζητήσουν τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τον τρόπο διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων τους".

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ,Η ΕΣΗΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟ ΚΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛ. ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Η ΕΣΗΕΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΗΕΑ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση