GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Άδικο και αντιεπαγγελματικό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «άδικο, αντιεπαγγελματικό κι επικίνδυνο» το μέτρο της επιβολής δασμού στις τραπεζικέ...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «άδικο, αντιεπαγγελματικό κι επικίνδυνο» το μέτρο της επιβολής δασμού στις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ ενημέρωσε πως ο Πούτιν συνεκάλεσε έκτακτη σήμερα το πρωΐ, στην οποία εξετάσθηκαν οι εξελίξεις γύρω από τη δανειακή σύμβαση που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της Κύπρου.
«Αξιολογώντας την πιθανή απόφαση να επιβληθεί επιπλέον δασμολόγηση στις καταθέσεις στην Κύπτρο, ο Πούτιν δήλωσε πως εάν εφαρμοσθεί η απόφαση αυτή θα ήταν άδικη, αντιεπαγγελματική κι επικίνδυνη», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Σατάλοφ δήλωσε πως η δασμολόγηση στην Κύπρο θα ήταν δίκαιη εάν εφαρμοζόταν μόνον στα επιτόκια των καταθέσεων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση