GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Η Κύπρος παίζει με τη φωτιά

Η Κύπρος "παίζει με τη φωτιά" και πρέπει να παρουσιάσει ένα εποικοδομητικό σχέδιο για την πλήρωση χρηματοπιστωτικού κενού πολλώ...

Η Κύπρος "παίζει με τη φωτιά" και πρέπει να παρουσιάσει ένα εποικοδομητικό σχέδιο για την πλήρωση χρηματοπιστωτικού κενού πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, δήλωσε ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Φόλκερ Κάουντερ τάχθηκε κατά της πρότασης για την κρατικοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων και ημικρατικών επιχειρήσεων θεωρώντας ότι πρόκειται για τη χειρότερη λύση που πλήττει τους μικρούς αποταμιευτές της χώρας.
"Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συμβεί, διότι το βάρος θα ήταν τεράστιο για τους συνταξιούχους, για τους απλούς πολίτες. Κατά συνέπεια, δεν θεωρώ ότι αυτή είναι μία εποικοδομητική πρόταση", δήλωσε ο Κάουντερ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
"Εάν παρουσιασθεί μία πρόταση, είμαι αισιόδοξος. Αλλά δεν βρισκόμαστε ακόμη σε αυτό το σημείο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έχουμε μία διευθέτηση, αλλά η Κύπρος παίζει με τη φωτιά", είπε.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΑΠO ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ KAI NA ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση