GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλοκόπησαν γιατρό στο "Αττικόν"

Το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια εφημερίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αττικόν άνδρας εκνευρισμένος λόγω της πολύωρης αναμονής ...

Το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια εφημερίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αττικόν άνδρας εκνευρισμένος λόγω της πολύωρης αναμονής που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού, εισέβαλε στο χώρο όπου βρισκόταν γιατρός νευρολόγος που εργαζόταν στο τμήμα επιλογής περιστατικών.
Ο ασθενής κρατώντας κράνος μηχανής στα χέρια του ξυλοκόπησε άγρια το γιατρό χτυπώντας τον μάλιστα με το κράνος όπως λένε όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό.
Ο γιατρός χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα για τις πρώτες βοήθειες ενώ υπεβλήθη και σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθούν οι όποιες βλάβες.
Στην ίδια εφημερία αθίγγανοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με το νοσηλευτικό προσωπικό σπρώχνοντας τους εργαζόμενους με το επιχείρημα ότι δεν εξυπηρετούνταν.

1 σχόλιο

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση