GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Κρήτη:Μεγάλες ζημιές από την πτώση του πυλώνα

Η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι των Καμινίων στην Κρήτη ήταν απίστευτη, καθώς ένας πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1...


Η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι των Καμινίων στην Κρήτη ήταν απίστευτη, καθώς ένας πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1 του γηπέδου ΟΦΗ, φαίνεται ότι υποχώρησε από την πίεση των θυελλωδών ανέμων.
Ο πυλώνας προσγειώθηκε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και ένα σπίτι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το "prismanews.gr":






Το περιστατικό σημειώθηκε περίππου πριν μισή ώρα και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να δει πως μπορεί να βοηθήσει στην ανέλκυση της τεράστιας κατασκευής ενώ – ευτυχώς – κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πτώση. Την ώρα που ο πυλώνας έπεφτε κανείς άνθρωπος δεν περνούσε από κάτω ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, λένε οι πληροφορίες, είναι μεγάλες.
Ωστόσο ο σημερινός νοτιάς που σαρώνει το νησί έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ήδη τρεις πτήσεις που είχαν προορισμό το Ηράκλειο δεν κατάφεραν τελικά να προσγειωθούν ενώ προβλήματα καταγράφονται και στο οδικό δίκτυο από τα ιπτάμενα αντικείμενα που καταλήγουν στα μπαρ -μπριζ και στους τροχούς των οδηγών.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση