GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μήνυμα στήριξης από Ρεχάγκελ...

Tη στήριξη της Γερμανίας στην Ελλάδα εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Ότο Ρεχάγκελ. Κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ο πρώην προπονητής της ...

Tη στήριξη της Γερμανίας στην Ελλάδα εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Ότο Ρεχάγκελ. Κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει δεχθεί από την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να αναλάβει επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα ενώ μίλησε και για την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρόκριση στο Μουντιάλ 2014.
«Πέρασα εννιά υπέροχα χρόνια εδώ, μακάρι όσοι έρθουν εδώ να ζήσουν τόσο ευτυχισμένα όσο εγώ. Δεν είμαι γνώστης της πολιτικής, Ωστόσο γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια δύσκολη περίοδο. Σ’ αυτές τις περιόδους, όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι κάθονται σ’ ένα τραπέζι για να βρουν μια ή περισσότερες λύσεις. Να ξέρει η Ελλάδα και οι Έλληνες ότι η Γερμανία και κανείς άλλος δεν θα τους αφήσει να πέσουν. Έρχομαι να ενθαρρύνω και να τονίσω τις ελληνογερμανικές σχέσεις», δήλωσε ο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα μιλήσει πιο αναλυτικά την Πέμπτη.
Για την ήττα της Εθνικής από τη Βοσνία: «Δεν είδα το παιχνίδι με τη Βοσνία, αλλά πληροφορήθηκα τι έγινε από τον Γιάννη Τοπαλίδη. Ελπίζω η Ελλάδα στο τέλος να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Πηγή:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση