GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η μητέρα που αποπλάνησε τον γιο της!

Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε την Τετάρτη, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια, η...

Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε την Τετάρτη, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια, η...Μίστι Άτκινσον, με την κατηγορία, παρενόχλησης του ίδιου της του γιου!
Η ίδια αποποιείται τις κατηγορίες της αιμομιξίας, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιού της ως… "γενετική έλξη"!
Η 32χρονη είχε συλληφθεί, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της. Μάνα και γιός ζούσαν χωριστά, αφού τη κηδεμονία είχε ο πατέρας. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί για 15 χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω Facebook!
Σύμφωνα με την "Napa Valley Register", η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο:
"Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια".
Ορισμένοι ψυχολόγοι ισχυρίζονται, ότι συγγενείς που χωρίστηκαν για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον όταν ξανασυναντηθούν ως ενήλικες.
Παρόλ’ αυτά, η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί επί του θέματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση