GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έφυγε" ο πρώην βουλευτής Γιάννης Αράπης

Σε ηλικία 82 ετών, έχασε την μάχη με το θάνατο ο Γιάννης Αράπης,πρώην Βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη Β’ Πειραιά , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλ...

Σε ηλικία 82 ετών, έχασε την μάχη με το θάνατο ο Γιάννης Αράπης,πρώην Βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη Β’ Πειραιά , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος και υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με τον Συνασπισμό.
Η επάρατος τον είχε καταβάλλει πριν λίγους μήνες και στο διάστημα αυτό έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο 3.00μ.μ στον Αγ. Γεώργιο Περάματος.
Ποιος ήταν ο Γιάννης Αράπης
Γεννήθηκε στο Κεντρικό Άρτας, στις 29.10.1931. Έγγαμος με την Παναγιώτα Κερατζάκη. Έχει δύο κόρες. Συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος.
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :
Εξελέγη βουλευτής της Β΄Πειραιά με το ΔΗ.Κ.ΚΙ. στις εκλογές του 1996. Μετέχει στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και στη Μόνιμη Επιτροπή Αποτίμησης Τεχνολογίας της Βουλής.
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :
Το 1943-44 έλαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση ως επονίτης και η αντιστασιακή του δράση αναγνωρίσθηκε. Το 1954, ήταν μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ το 1957 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Φοιτητικού Συλλόγου Άρτας και ιδρυτικό μέλος της Πανσπουδαστικής. Το 1964, εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Περάματος, ενώ την ίδια χρονιά υπήρξε εκδότης της εφημερίδας "Περαμαϊκό Μέλλον". Το 1974, μετά την πτώση της δικτατορίας των συνταγματαρχών, επανεξελέγη για τέσσερις τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε επί 8 χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και αντιδήμαρχος Περάματος. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Περάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση