GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος-Φωτίου: Να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται

«Όσοι ευθύνονται για την κατάσταση που έχει φτάσει η οικονομία της Κύπρου θα πρέπει να τιμωρηθούν», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, ...

«Όσοι ευθύνονται για την κατάσταση που έχει φτάσει η οικονομία της Κύπρου θα πρέπει να τιμωρηθούν», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Φώτης Φωτίου.
Πρόσθεσε ότι «αυτό που προέχει είναι να ενώσουμε δυνάμεις,  να δούμε όλοι μαζί πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες ώρες και το σημαντικότερο να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια».
Σε δηλώσεις στη Λάρνακα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Φωτίου είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση και ολόκληρη η πολιτική ηγεσία έχουν δώσει τις τελευταίες μέρες μια σκληρή μάχη. Δυστυχώς το δίλημμα ήταν ξεκάθαρο: ή θα πηγαίναμε σε άτακτη χρεοκοπία και αυτό θα σήμαινε έξοδο από την ευρωζώνη με όλες τις καταστροφικές συνέπειες ασφαλώς, ή θα επιλέγαμε τη διάσωση της οικονομίας μας με όλα τα προβλήματα».
Υπογράμμισε ότι  «είναι η ώρα που με αυτή την απόφαση θα πρέπει να ανασυντάξουμε δυνάμεις και θα πρέπει όλοι να εργαστούμε σκληρά. Ο κυπριακός λαός μπορεί και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας γιατί πρέπει να δώσουμε και προοπτική και αισιοδοξία στις επόμενες γενιές».
Ερωτηθείς τι θα γίνει με εκείνους που γνώριζαν αλλά δεν έπρατταν ότι έπρεπε για την οικονομία της Κύπρου, ο Υπουργός Αμυνας απάντησε : «ασφαλώς και όσοι ευθύνονται θα πρέπει να τιμωρηθούν».
«Εκείνο που προέχει όμως τώρα είναι να ενώσουμε δυνάμεις, εκείνο που προέχει τώρα είναι όλοι μαζί να δούμε πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες ώρες και το πιο σημαντικό να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε.

Πηγή: 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση