GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίστανε τον υπάλληλο της Μητρόπολης

Εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας και έβαζε δωρεάν καύσιμα αλλά και έκανε δωρεάν σέρβις στο αυτοκίνητο...

Εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας και έβαζε δωρεάν καύσιμα αλλά και έκανε δωρεάν σέρβις στο αυτοκίνητο του με το πρόσχημα ότι το αντίτιμο θα καταβαλλόταν από την Μητρόπολη.
Πρόκειται για 50χρονο που συνελήφθη τα ξημερώματα, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ο οποίος, προσποιούμενος υπάλληλο της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ιεράπετρα και εφοδίασε με καύσιμα το ΙΧ αυτοκίνητο του, ενημερώνοντας τον πρατηριούχο ότι το σχετικό αντίτιμο των 69 ευρώ θα καταβληθεί από την Μητρόπολη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος είχε επίσης επισκεφθεί συνεργείο αυτοκινήτων στη Σητεία, όπου με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε τον ιδιοκτήτη του, αφού έκανε εργασίες μηχανικού ελέγχου στο όχημα του, αξίας 236 ευρώ.
Ακόμα, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, για απάτη και πλαστογραφία, γιατί κάνοντας χρήση πλαστής σφραγίδας της Ιεράς Μονής Παναγιάς Ακρωτηριανής και δηλώνοντας ότι είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας εφοδίαζε το αυτοκίνητο του με καύσιμα και από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σητεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, για απάτη και δόλια αποδοχή παροχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση