GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπλοστάσιο σε σπίτια πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ

Οπλοστάσιο εντοπίστηκε σε δυο σπίτια πρώην υποψήφιου βουλευτή στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., στη Λακωνία. Σύμφωνα με τ...

Οπλοστάσιο εντοπίστηκε σε δυο σπίτια πρώην υποψήφιου βουλευτή στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., στη Λακωνία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία οπλισμός και φυσίγγια σε δυο οικίες ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τυφέκια, περίστροφα, μαχαίρια και φυσίγγια.
Ο ιδιοκτήτης των οικιών αναζητείται ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη η 53χρονη σύζυγος του.
Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε δύο οικίες, ιδιοκτησίας του 64χρονου ημεδαπού, σε τοπικές Κοινότητες των Δήμων Ανατολικής Μάνης και Σπάρτης Λακωνίας. Κατά τις έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών, συνελήφθη η 53χρονη σύνοικος-σύζυγος του 64χρονου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Ένα τυφέκιο και διόπτρα,
δύο περίστροφα, εκ των οποίων ένα πλήρη φυσιγγίων,
ένα κυνηγετικό τυφέκιο,
ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 78 καψύλλια,
445 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου,
ένα πτυσσόμενο στιλέτο,
μία σπάθα με μήκος λάμας -56- εκατοστών,
ένα ξίφος με μήκος λάμας -80- εκατοστών και μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες, καθώς και ακαριαίο φυτίλι.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 64χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση