GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος:Δεν θα εξετάσω τον Βαξεβάνη

Την πρόθεσή του να απέχει από την εξέταση του μάρτυρα-δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικέ...

Την πρόθεσή του να απέχει από την εξέταση του μάρτυρα-δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", γνωστοποίησε ο Βασίλης Καπερνάρος.
"Στις επερχόμενες συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής, δεν θα εξετάσω τον μάρτυρα Κώστα Βαξεβάνη, διότι, ως Δικηγόρος, είχα την τιμή να είμαι ο Συνήγορος Υπεράσπισής του, στην γνωστή υπόθεση σχετικά με τη δημοσίευση της Λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό Hot Doc", τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Για λόγους ευσυνειδησίας και ευπρέπειας πήρα την απόφαση να απέχω από την εξέτασή του στην επιτροπή, ώστε να αποφευχθούν υπόνοιες περί μη αντικειμενικότητας μου", συμπλήρωσε ο κ. Καπερνάρος, μέλος της Προανακριτικής Επιτροπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση