GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα λεωφορειακή γραμμή από Κηφισίας στα Δικαστήρια

Ξεκινά από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η ειδική λεωφορειακή γραμμή 070, «Γηροκομείο-Άρειος Πάγος-Δικαστήρια Ευελπίδων», με στόχο την καλύτερη ...

Ξεκινά από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η ειδική λεωφορειακή γραμμή 070, «Γηροκομείο-Άρειος Πάγος-Δικαστήρια Ευελπίδων», με στόχο την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των μετακινούμενων από και προς τα Δικαστήρια Αθηνών.
Η γραμμή, που θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό το οποίο επιθυμεί να μεταβεί στα Δικαστήρια Αθηνών (Διοικητικά Δικαστήρια επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ, Άρειο Πάγο και Εφετείο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως καθώς και Πρωτοδικείο επί της οδού Ευελπίδων), θα έχει αφετηρία επί της Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου και την εξής διαδρομή:
Από Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου, συνέχεια Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Λεωφ. Αλεξάνδρας, δεξιά Μουστοξύδη, δεξιά Ευελπίδων, αναστροφή στο παρκάκι έναντι των Δικαστηρίων, δεξιά Ευελπίδων, αριστερά Μουστοξύδη, δεξιά Μπούσγου, αριστερά Βραΐλα, αριστερά Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας, αναστροφή στη διασταύρωση Λεωφ. Κηφισίας και Κατεχάκη πάνω από τη γέφυρα, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας έως την εσοχή της στάσης Γηροκομείου.
Στάσεις θα πραγματοποιούνται σε όλες τις υπάρχουσες της διαδρομής. Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για χρονικό διάστημα δύο μηνών, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 15.00 με συχνότητα δρομολογίων ανά 30′.
Η συνέχιση λειτουργίας της νέας γραμμής, μετά την πάροδο των δύο μηνών, θα εξαρτηθεί από την επιβατική κίνηση την οποία θα παρουσιάσει στο διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση