GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ ο Αντώνης Σαουλίδης

Η ανανέωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε σε βασικό πολιτικό μήνυμα που η βάση του κινήματος εξέπεμψε στο εσωτερικό και σ...

Η ανανέωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε σε βασικό πολιτικό μήνυμα που η βάση του κινήματος εξέπεμψε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του. Η ευθύνη της μετουσίωσης αυτού του μηνύματος σε δράσεις για την πραγματική αλλαγή, για ένα σύγχρονο, υπεύθυνο και αξιόπιστο κόμμα, πόλο συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, ανήκει πρωτίστως σε εμάς, τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που χωρίς παρεκκλίσεις οφείλουμε να εργαστούμε σε αυτήν την κατεύθυνση.
Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που με εμπιστεύτηκαν. Δεσμεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω την επιλογή τους.
Η αξιοπιστία οφείλει να αποτελεί μία συντεταγμένη επιλογή και οι πράξεις όλων μας να το αποδεικνύουν στην καθημερινή τους πρακτική. Σε αυτήν την κατεύθυνση, στα πλαίσια και των ρυθμίσεων του καταστατικού του κινήματος (ρυθμίσεις που προβλέπουν απόλυτο ασυμβίβαστο μόνο για τους κατέχοντες θέσεις Προέδρου και Δ/ντος συμβούλου καθώς και τους αναπληρωτές τους), έχω ήδη καταθέσει από τις 28.12.2012 την παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ του ΟΛΘ ΑΕ, και σήμερα 7.3.2013 κατέθεσα εκ νέου το αίτημά μου, ζητώντας την οριστική του αποδοχή.
Το ζητούμενο της ανανέωσης νοοτροπιών και συμπεριφορών μας ανετέθη ως ισχυρή εντολή αλλαγής. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνουμε και με πλήρη συναίσθησή της, οφείλουμε να προχωρήσουμε σε τομές και ανατροπές.

Το μήνυμα του Συνεδρίου είναι σαφές και εμείς υπεύθυνοι να το κάνουμε πράξη. Σε αυτό θα κριθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση