GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης" γίνονται σειρά

Τα τελευταία χρόνια οι σειρές στην Αμερική κερδίζουν έδαφος και το Χόλιγουντ επενδύει πολλά χρήματα σε αυτές. Προς αυτή την κατεύθυνση πρ...

Τα τελευταία χρόνια οι σειρές στην Αμερική κερδίζουν έδαφος και το Χόλιγουντ επενδύει πολλά χρήματα σε αυτές. Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Μάρτιν Σκορτσέζε.
Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι θα μεταφέρει την μεγάλη του επιτυχία " Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης", που είχε βγει στους κινηματογράφους τι 2002, στην μικρή οθόνη.
Στους δημοσιογράφους είπε: "Αυτή τη φορά η κληρονομιά της Αμερικανικής ιστορίας είνα πλούσια σε χαρακτήρες και δεν μπορεί να εξερευνηθεί μέσα σε δύο ώρες. Η τηλεοπτική ιστορία, μας δίνει την ευκαιρία και την ελευθερία να φέρουμε τον πολύχρωμο κόσμο και όλες τις επιπτώσεις στην κοινωνία μας, στη ζωή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με ένα μεγάλο στούντιο παραγωγής για να γράψουμε μαζί την ιστορία".
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαρρεύσει καμία άλλη πληροφορία.
Θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση