GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΑ:Από λάθος πολιτικές,χάνονται ζωές

«Κύριε Στουρνάρα, από λάθος πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τον τραγικό θάνατο από αν...

«Κύριε Στουρνάρα, από λάθος πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τον τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις δύο φοιτητών στη Λάρισα και ζητά από τον υπουργό Οικονομικών αλλαγή της πολιτικής, «που έχει καταστήσει τη θέρμανση είδος πολυτελείας», προκειμένου, όπως σημειώνει, να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να αγοράσουν φθηνό πετρέλαιο για να ζεσταθούν, ώστε να μην καταφεύγουν σε άλλες «λύσεις», φθηνές αλλά και ανθρωποκτόνες.
«Πρέπει να αντιληφθείτε ότι πάνω από όλα είναι η ζωή των Ελλήνων κι όχι οι στόχοι που μας βάζουν οι δανειστές μας», αναφέρει ο ΙΣΑ, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αδιαφορία» του κράτους.
«Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά μέσα σε ένα χειμώνα, πληρώνεται με αίμα αθώων η ανικανότητα των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας να συλλάβει τη φοροδιαφυγή στο χώρο του πετρελαίου», σημειώνει και προσθέτει ότι το δικαίωμα στη φθηνή και ασφαλή θέρμανση είναι αυτονόητο, όπως αυτονόητο είναι το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

2 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΓΙΑ ζώωωωωωωωωωωωααΑ.
    αλλά για τους σχετικά νοήμονες
    ------------------------------
    Λοιπόν μαλάκες, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

    Πρώτον δεν ήταν μωρά παιδιά και να μη γνώριζαν τις συνέπειες του μονοξειδίου.

    Δεύτερον, αφού έψησαν μπριζόλες και τις έφαγαν, πήραν και την ψησταριά μέσα στο σπίτι.

    Τρίτον φανταστείτε σεβασμό που είχαν στην ιδιοκτησία που ενοίκιαζαν κάποιοι εξ αυτών που δεν δίστασαν να βάλουν αναμμένη φουφού μέσα στην κατοικία.

    Λυπηρό το γεγονός, αλλά κατά πως φαίνεται, είχαν το μυαλό όλων όσοι έγραψαν πιό πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A NA XAΘΕΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ ΑΨΥΧΕ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ 20 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση