GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μεσολόγγι το μεσημέρι. Σύμφωνα λοιπόν ...


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μεσολόγγι το μεσημέρι.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, στις 12:30, 200 περίπου άτομα, διαμαρτυρόμενα για το σχέδιο « Αθηνά » μετέβηκαν στον εξωτερικό χώρο κεντρικού ξενοδοχείου στο Μεσολόγγι, όπου πραγματοποιείτο κλειστή συγκέντρωση, με ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά. Τα άτομα επιχείρησαν να εισβάλουν βίαια στο χώρο του ξενοδοχείου, επιτιθέμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση χημικών.
Στις 15:30, κατά την αποχώρηση του Υπουργού από το ξενοδοχείο, μέσω της παραλιακής Οδού Τουρλιδας - Μεσολογγίου, ομάδα από τα συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία είχαν αυξηθεί σε 350, επιχείρησε να παρεμποδίσει τη διέλευση του οχήματος, χωρίς να τα καταφέρει.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στη συνέχεια και "ενώ δεν ήταν σε εξέλιξη καμία αστυνομική επιχείρηση, 63χρονος, που μετείχε στη συγκέντρωση, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος προληπτικά"
.Μετά από αυτό το περιστατικό τα συγκεντρωμένα άτομα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, "επιτέθηκαν και πάλι στις αστυνομικές δυνάμεις, με ιδιαίτερη σφοδρότητα, χρησιμοποιώντας ξύλινα κοντάρια και πετώντας πέτρες και μάρμαρα, ενώ απωθήθηκαν με ανάλογη χρήση χημικών". 
Έως τώρα, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν έχει δηλωθεί στις Αστυνομικές Αρχές κανένας τραυματισμός, ούτε οποιαδήποτε φθορά. "Αυτεπάγγελτα Αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου πληροφορήθηκε ότι είχαν μεταβεί τρία άτομα (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 38,32 και 17 ετών, οι οποίοι έφεραν ελαφρά τραύματα και αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών".
Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

1 σχόλιο

  1. Η Χ.Α συγκρίνει τις συγκεντρώσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ...

    Και μαντέψτε τί;;;
    Τον ΞΕΦΤIΛΙΖΕΙ με φωτογραφίες...

    Η Χ.Α εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση/ σύγκριση/πρόκληση που ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα κάνει πως δεν είδε...
    Διαβάστε
    Quote
    Ούτε 200 άτομα δε μάζεψε ο Τσίπρας στην Νίκαια, ενώ οι μισοί ήταν βουλευτές, υπάλληλοι και έμμισθοι του Σύριζα.
    Στο ίδιο σημείο η Χρυσή Αυγή είχε πρόσφατα συγκεντρώσει 5 χιλιάδες Έλληνες! Οι αριστεροί ξέχασαν γρήγορα την προδοτική τους θέση ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" και θυμήθηκαν τα ελληνικά πετρέλαια για να αλιεύσουν ψήφους από τους αδαείς.
    Όταν η Χρυσή Αυγή έδινε μάχες για τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα μας αποκαλούσε από γραφικούς μέχρι χουντικούς.
    Σήμερα δικαιωνόμαστε γι' αυτό και απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

    Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπετε από τη μία τη σημερινή συγκέντρωση του Σύριζα, όπου συμμετέχουν βουλευτές του, υψηλόβαθμα στελέχη, κομματικά στελέχη, έμμισθοι υπάλληλοι και δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ.
    Συνολικά δεν είναι ούτε 200 άτομα (μαζί με τις δεκάδες των δημοσιογράφων-φωτορεπόρτερ και τους περαστικούς). Στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι, αλλά ακόμη και σε τοπικές εκδηλώσεις στα γραφεία μας στη Νίκαια, ο κόσμος είναι δεκαπλάσιος και βάλε.
    Τρανή απόδειξη ότι ο Σύριζα και η αριστερά γενικότερα πατώνουν στις λαϊκές συνοικίες και κερδίζουν πόντους μόνο στους μεγαλοαστούς πρώην ΠΑΣΟΚους, που είδαν τα προνόμιά τους να χάνονται με τη διάλυση του πράσινου απο-κόμματος.

    Οι Συριζαίοι άλλωστε ήταν ανέκαθεν βολεμένοι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ στις μέρες της παντοδυναμίας του.
    Ο Τσίπρας είχε πασοκικό βίσμα για να λουφάρει τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό.
    Ενώ το δεξί του χέρι, η Δούρου, ήταν διορισμένη στο ΥΠΕΘΑ επί Τσοχατζόπουλου!

    Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα λαμόγια με τον απλό, φτωχό Έλληνα της Κοκκινιάς που και σήμερα τους έφτυσε για πολλοστή φορά!
    Την ίδια ώρα, όλες οι λαϊκές γειτονιές, από την Νίκαια και την Καισαριανή, μέχρι το Πέραμα και το Κερατσίνι, έχουν βαφτεί γαλανές. Έχουν γίνει προπύργια της Χρυσής Αυγής.
    Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το παρόν κείμενο θα δείτε πως η νεολαία των συνοικιών αυτών είναι στο πλευρό μας. Η μάχιμη ελληνική νεολαία, οι εργάτες, οι άνεργοι, όσοι ζουν έντιμα και με αξιοπρέπεια τη ζωή τους, μακριά από τα κομματόσκυλα που διέσυραν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.

    Οι Συριζαίοι, βλέποντας πως η υπόθεση δεν τραβάει, κατήργησαν τις κόκκινες σημαίες από τις συγκεντρώσεις τους. Θυμήθηκαν μάλιστα να εμφανίσουν και μία (αυστηρά και μόνο ΜΙΑ!) ελληνική σημαία.
    Αυτοί που χρόνια τώρα υπερασπίζονται τα σκουπίδια που την καίνε, στα όποια Πολυτεχνεία. Ο λαός όμως έχει και μνήμη και κρίση, γι’ αυτό και τους φτύνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση