GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση για τρόφιμα και γάλα στη Λάρνακα

Εκστρατεία συλλογής τροφίμων τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, άρχισε από χθες και θα συνεχίσει και αύριο ...

Εκστρατεία συλλογής τροφίμων τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, άρχισε από χθες και θα συνεχίσει και αύριο το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου, σε μια προσπάθεια αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η Κύπρος, να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας Γιάννα Νικολάου ανέφερε ότι «το Σχολείο αφουγκραζόμενο τις δύσκολες ώρες που βιώνουν πολλοί συνδημότες μας, άρχισε από χθες Τρίτη και θα συνεχίσει μέχρι και αύριο Πέμπτη, εκστρατεία συλλογής τροφίμων, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας».
Πρόσθεσε ότι «από χθες αρκετός κόσμος έφερε στα γραφεία του Ανοικτού Σχολείου διάφορα τρόφιμα, όπως ξηρά τροφή, κονσέρβες, γάλα, παξιμάδια και άλλα τα οποία, όπως αρκετοί μας ανέφεραν, τα δίνουν από το υστέρημα τους προκειμένου να μην υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας που να περάσει το φάσμα της πείνας».
Η κ. Νικολάου απηύθυνε «έκκληση στους Λαρνακείς και όχι μόνο, εάν είναι δυνατόν να φέρνουν στα γραφεία μας περισσότερες παιδικές τροφές και παιδικό γάλα, αφού υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά και βρέφη, οι οποίες, λόγω της οικονομικής τους κατάστασης, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους».
Εξήγησε ακόμα ότι «αρκετός κόσμος που δεν διαθέτει κάρτα ανάληψης χρημάτων από τράπεζες ή συνεργατικά ιδρύματα, έρχονται τόσο σε μας όσο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας και παρακαλούν να τους δώσουμε τρόφιμα αλλά κυρίως παιδικές τροφές και παιδικό γάλα, γι αυτό και η έκκληση μας για τα δύο αυτά είδη τροφίμων».
Ανέφερε επίσης ότι «τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου Λάρνακας, μεταξύ αυτών και το Ανοικτό Σχολείο, κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να προσφέρουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδημότες μας έχουν ανάγκη. Επειδή η οικονομική κατάσταση αρκετών συμπολιτών μας μέρα με τη μέρα αναμένεται να επιδεινωθεί, καλούμε όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε να το πράξουν γιατί όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε αυτούς που μας χρειάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 99817979».
Πηγή:sigmalive.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση