GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάς: Ξέχασε ο Σαμαράς τις οφειλές...

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για τα 70 χρόνια από την έναρξ...

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για τα 70 χρόνια από την έναρξη εκτοπισμού των Ελλήνων Εβραίων, επεσήμανε ότι ο Α. Σαμαράς, «ξέχασε τις οφειλές της Γερμανίας».
«Οι θηριωδίες των ναζί κατά του ελληνικού λαού και των Ελλήνων Εβραίων είναι βαθιά χαραγμένες στην ιστορική μνήμη», τονίζει αρχικά στην ανακοίνωση του ο Ν. Μαριάς και συνέχισε:
«Όμως ο κ. Σαμαράς ξέχασε για άλλη μια φορά να διαμηνύσει άμεσα στην κ. Μέρκελ και την παρέα της ότι η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα για τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο χωρίς τους τόκους 162 δις ευρώ».

1 σχόλιο

  1. Μαριά μόνο άν φύγουμε από το ευρώ θα δούμε άσπρη μέρα. Μπορεί να μας πάρει 6 μήνες αλλά θα τελειώσουμε. Τώρα δίνουμε, δίνουμε, τόκους και τίποτα δεν υπάρχει. Εξω από το ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση