GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Υπουργείο Εργασίας η τρόικα

Θετικά αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι των δανειστών το στρατηγικό σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας, με τον οποίο τίθεται σε απόλυτη προτερ...

Θετικά αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι των δανειστών το στρατηγικό σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας, με τον οποίο τίθεται σε απόλυτη προτεραιότητα η ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και η ανακούφιση των μακροχρόνιων ανέργων, όπως προέκυψε από τις σημερινές συναντήσεις του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας με ανώτερα στελέχη του υπουργείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά εξέθεσε κατά τη συνάντηση όλες τις πτυχές του προβλήματος της ανεργίας στην Ελλάδα, επισημαίνοντας, ότι αν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί θα απειληθεί με κατάρρευση ο κοινωνικός ιστός, ενώ θα δοκιμαστούν τα έσοδα των ασφαλιστικών Ταμείων και τα φορολογικά έσοδα.
Η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση