GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ:Θλίψη και οργή

Έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με τη μετάθεση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της τρόικας ...

Έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με τη μετάθεση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της τρόικας για αύριο το απόγευμα.
Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό, Αντώνης Σαμαράς λέγοντας ότι «βλέπουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην θέλει ο ίδιος να δώσει τη μάχη του με την τρόικα, αλλά να περιμένει να του λύσουν το πρόβλημα και να του στρώσουν τα χαλιά οι ταλαίπωροι και οι υποτακτικοί υπουργοί του».
Ο κ. Κουίκ κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία και τόνισε ότι «σε μία κρίσιμη κατάσταση κάποιος που θέλει να τον αποκαλούν ηγέτη, αναλαμβάνει ο ίδιος τις πρωτοβουλίες, πολύ περισσότερο όταν ο διάβολος κρίνεται στις λεπτομέρειες».
Και καταλήγει: «Θλίψη και οργή».

1 σχόλιο

  1. Τί λες ρε παιδί μου, το είπε ο Κουίκ;
    Καλά πώς την έχει δει αυτός ο ψευτοεπαναστάτης;
    Φαίνεται πως πήρε το ρόλο του στα σοβαρά ο... εκπρόσωπος του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση