GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρκουλης: Ο μεγάλος έρωτας, η περούκα και τα ναρκωτικά

Συγκλονιστικε΄ς στιγμές της ζωής του περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο ίδιος μιλάει για τον έρωτά του με τη Μαρί...

Συγκλονιστικε΄ς στιγμές της ζωής του περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο ίδιος μιλάει για τον έρωτά του με τη Μαρία, τελευταία σύζυγό του, τις στιγμές που όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει «πάτο», τα ναρκωτικά...
αλλά και το πώς κατάφερε να απαλλαγεί μία για πάντα από την περούκα που φορούσε. Διαβάστε αποσπάσματα του βιβλίου όπως τα δημοσιεύει η News.
«Έφτασα στον πάτο»
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης αναφέρεται για πρώτη φορά στη βιογραφία του στην περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά και στη σύλληψή του. Με τίτλο: «Έφτασα εντελώς στον πάτο» και με υστερόγραφό: «Βγήκα καθαρός, ευπρεπής και μάγκας», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα. Κι αν έφτασα εντελώς στον πάτο, να μην ξεχνάτε, πως στο τέλος μονάχα τα σ... και οι φελλοί επιπλέουν...».
Η περούκα
Σε άλλο σημείο του βιβλίοιυ ο ηθοποιός αναφέρεται στην εμπειρία του στην Αμερική και αποκαλύπτει «γιατί δεν ξαναφόρεσα ποτέ την περούκα. Εκεί μόνο αισθάνθηκα άντρας. Έμπαινα στη μαυράδικη ντισκοτέκ και δεν γύριζε κανένας να δει τον "Κορίτσια ο Μπάρκουλης". Γύριζαν να δουν αυτόν που ήμουνα, και είχα, δόξα τω Θεώ, πολύ νταλαβέρι εκεί.
Όταν ζούσα στην Αμερική έκανα παρέα σχεδόν αποκλειστικά με έγχρωμους. Τότε φορούσα ακόμα περούκα και όλοι με αποκαλούσαν "silver man". Ένα βράδυ, λοιπόν, που έπινα σε ένα μαγαζί, βλέπω ένα υπέροχο θηλυκό με ξυρισμένο κεφάλι να με... παίζει.
Δεν τολμούσα να πλησιάσω μη βρεθώ ξαφνικά με κανένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη μου. Στο τέλος μού κάνει νόημα και πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως ήταν κούκλα και πως θέλω να της κάνω έκπληξη. Τράβηξα την περούκα και τα έχασε. Την έβαλα στην τσέπη και από τότε δεν την ξαναφόρεσα ποτέ. Άρχισα να βρίσκω κάτι βαθύτερο μέσα μου, μάλλον έναν εαυτό που μόλις μου συστηνόταν. Γεια σου μάγκα μου. Είσαι πιο πολλά από όσα νόμιζες...».
Ο μεγάλος έρωτας με τη Μαρία
Ο έρωτας της Μαρίας και του Ανδρέα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του βιβλίου. Συναισθήματα ανάμεικτα, αγάπης και μίσους, σκέψεις και λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ κατάμουτρα, αλλά γράφτηκαν σε ένα κομμάτι άψυχο χαρτί και του έδωσαν ζωή.

2 σχόλια

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΣ!ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ & ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση